<var id="qircr"></var>
  1. <output id="qircr"></output>
    <code id="qircr"><ol id="qircr"><td id="qircr"></td></ol></code>
    <output id="qircr"><form id="qircr"></form></output>
  2. <output id="qircr"><form id="qircr"></form></output>

    1. 您的當前位置:范文無憂網 > 報告材料 > 黨建材料 >

      冀教英語七年級下學期Unit5單元基礎練習(三)

      時間:2021-12-05 10:17:10 瀏覽次數:
      導讀: 冀教英語七下Unit5單元基礎練習(三)一、用適當的介詞填空1 Englishopensadoor_

      冀教英語七下Unit5單元基礎練習(三)
      一、用適當的介詞填空 1. English opens a door ________ the world. 2. ________ your help, I have my own microblog. 3. What's the important news ________ today's newspaper? 4. The Internet can connect you ___the other people all over the world in a short time. 5. People ________ many countries are learning Chinese now. 6. He introduced me________ an American girl. 7. I live ________ my mother and father. 8. She is writing an e-mail________ English. 9. What does your sister look________? 10. We should learn ________ mistakes. 二、單項選擇 1. Our teacher asks us to write________article every week. A. a B. an C. the D. / 2. Kamin sat on the side of the river cooking a meal, ________a bird on his head. A. from B. into C. about D. with 3. If you work harder, you'll have another________ to play the violin at a concert. A. sleep B. opportunity C. mistake D. problem 4. You can go almost ________ if you want. A. somewhere B. anywhere C. nowhere D. someplace 5. We can keep in touch with each other in many kinds of ways. However, ________ nobody writes a letter to each other. A. nearly B. almost C. hardly D. hard 6. It will________the workers ten days to finish all the work. A. take B. spend C. lead D. hold 7. All parents should ________ better with their children. A. learn B. exercise C. communicate D. work 8. Many students write to the Language Doctor to____ advice about learning English. A. look through B. ask for C. give up D. worry about 9. ________with foreigners can help you understand their culture. A. Talk B. Talking C. Talks D. Talked 10. Our knowledge of computers ________growing all the time. A. be B. is C. are D. were 11. Bill can play ________ violin, but he can't play ________ chess. A. the; / B. the; the C. /; the D. a; / 12. Which would you like, tea ________ milk? A. and B. or C. but D.so 13. America is a (n) ________country. English is the first language there. A. spoke English B. speaking English C. English-speaking D. English spoken 14. We are looking forward ________ the film. A. see B. to see C. seeing D. to seeing 15. My mother won't let me________ to the cinema tomorrow evening. A. go B. to go C. going D. goes 16. I'm very hungry, so I want to eat________. A. more two apples B. two more apples C. another two apples D. Both B and C. 17. —I didn't hear you come in just now. —That's good. We tried ________ any noise, for you were sleeping. A. not make B. not to make C. to make D. making 18. Learning Chinese really ________my mind to the Chinese world. A. called up B. turned up C. opened up D. made up 19. “What do they look like?” means “________?” A. What do they like B. What are they like C. How do they like D. How do they look 20. —Hey, Jenny. Let's go home together. —Just a moment. I ________an e-mail. A. send B. sent C. am sending D. sends 三、按要求完成句子 1. I would like to go shopping with you. (改為一般疑問句) ________you________ ________ go shopping with me? 2. Doing exercise is good for health. (用it改寫句子) ________good for health________ ________ exercise. 3. I talk with my friend on the Internet. (改為同義句) I________ ________ my friend on the Internet. 4. I found this article in a newspaper. (對畫線部分提問) ________ ________you________this article? 5. The boy is always late for school. (改為否定句) The boy is________ late for school. 三、按要求改寫句子 1. Jessica is from Africa. (對畫線部分提問) ________ ________Jessica from? 2. The twins are short and fat. (對畫線部分提問) ________ ________the twins look like? 3. I won first place in the competition. (改為一般疑問句) ________you ________ first place in the competition? 4. I don't have any brothers or sisters. (改為同義句) I ________ ________ brothers or sisters. 5. I like noodles best. (改為同義句) Noodles are________ ________. 四、連詞成句 1. bright, can, future, we, have, a _______________________________________________________. 2. like, read, you, newspapers, to, would _______________________________________________________? 3. connects, the, with, what, world, us _______________________________________________________? 4. meet, we, challenges, can, many _______________________________________________________. 5. knowledge, he, a, of, has, maths, good _______________________________________________________. 6. on, games, they, weekends, play _______________________________________________________. 7. has, try, chance, everybody, a, to _______________________________________________________. 8. was, holiday, your, how, summer _______________________________________________________? 9. over, helped, he, came, us, and _______________________________________________________. 10. going, you, do, tomorrow, what, to, are _______________________________________________________? 答案 一、1. to 2. with 3. in 4. like 5. from 6. to 7. With 8. in 9. with  10. in/from 一、1. B 2. D 3. B  4. B 5.B 6. A 7. C 8. B 9. B 10. B 11. A 12. B 13. C 14. D 15. A 16. D 17. B 18. C 19. B 20. C 三、1. Would; like to 2. It's; to do 3. communicate with  4. Where did; find 5. never 6. Where is 7. What do 8. Did; win  9. have no 10. my favourite 四、1. We can have a bright future 2. Would you like to read newspapers 3. What connects us with the world 4. We can meet many challenges 5. He has a good knowledge of maths 6. They play games on weekends 7. Everybody has a chance to try 8. How was your summer holiday 9. He came over and helped us 10. What are you going to do tomorrow

      推薦訪問:英語 下學期 七年級

      本文鏈接:http://www.missfitter.com/dangjiancailiao/2021/1205/115434.html(轉載請注明文章來源)

      相關推薦:

      熱門標簽
      Copyright © 2022 范文無憂網 版權所有 蘇ICP備16052595號-7
      聲明 :本網站尊重并保護知識產權,根據《信息網絡傳播權保護條例》,如果我們轉載的作品侵犯了您的權利,請在一個月內通知我們,我們會及時刪除。
      Top 成年人操逼网站